MediaWatch

Viaplay indgår partnerskab med realitytjenesten Hayu i flere lande

Streamingkunder i Nordic Entertainment Groups nye markeder Polen og Baltikum får senere på efteråret også adgang til den amerikanske tjeneste Hayus katalog af reality-tv, som TV 2 har i Danmark. Programmerne tæller bl.a. "Keeping up with the Kardashians" og "Real Housewives".

Foto: Screenshot / Hayu

Streamingtjenesten Viaplay kommer fremover til at huse den amerikanske tjeneste Hayus reality-indhold i de fire lande, Polen, Estland, Letland og Litauen. Det oplyser Viaplay-ejeren, Nordic Entertainment Group (Nent) i en pressemeddelelse.

Hayu er en del af NBCUniversal og sidder på en del af de mest populære amerikanske realityprogrammer såsom "Keeping Up With the Kardashians", "The Real Housewives"-franchisen or "Below Deck".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs