MediaWatch

Venstre vil udvide regionalt TV 2-landskab med overskydende licenskroner

Landkortet af TV 2-Regioner skal tages op til revision for at undgå nyhedsørkener, mener Venstre, der vil have undersøgt muligheder for en opsplitning af fx TV 2 Lorry. Pengene skal i første hug komme fra overskydende licensmidler, siger medieordfører. Danske Medier er skeptisk og ser hellere pengene brugt på lokal innovation.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er skævt, når den regionale public service-station TV 2 Lorry skal dække et hovedstadsområde med knap 2 mio. indbyggere, mens andre regionalstationer får et tilsvarende statsligt tilskud til at dække områder med langt færre indbyggere.

Det mener Venstre, der som en del af partiets mediepolitiske udspil vil have det regionale public service-landkort under lup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs