MediaWatch

TV 2 Lorry hyrer 24 ekstra journalister op til kommunalvalg

Medarbejderstaben på den regionale tv-station udvides med 25 pct. i forbindelse med en oprustning forud for kommunalvalgsdækningen.

TV 2 Lorrys studie i forbindelse med valgdækningen 2021 er placeret i Københavns Hovedbanegård. | Foto: Carsten Andersen / TV 2 Lorry

Fra onsdag indledes kommunalvalgsdækningen på public service-stationen TV 2 Lorry frem mod valgdagen 16. november. I den forbindelse har den regionale tv-station oprustet på medarbejderfronten og hyret 24 ekstra journalister. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det svarer til en samlet udvidelse af bemandingen på 25 pct. De nye medarbejdere skal hjælpe under og op til valget i de 34 kommuner og to regioner, TV 2-stationen dækker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs