MediaWatch

DR nægter at oplyse omkostninger til udskudt dramaserie

Det vil ikke være hensigsmæssigt i forhold til konkurrencesituationen at fortælle, hvor meget det nåede at koste DR at arbejde på produktionen af dramaserien om Leonora Chistina, inden den blev sat på standby på ubestemt tid. Det er meldingen fra public service-stationen, efter politiker har efterspurgt detaljer om de økonomiske omstændigheder.

Foto: Jens Dresling

Hvilke økonomiske omkostninger produktionen af den foreløbigt udskudte dramaserie "Leonora Christina" indtil videre har haft for landets største public service-hus, vil DR ikke ud med.

Det fremgår af et svar til Folketingets Kulturudvalg, kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen har indhentet fra DR. Det gjorde hun på foranledning af, at Dansk Folkepartis medieordfører, Dennis Flydtkjær, havde bedt om de økonomiske konsekvenser af, at tidligere DR dramachef Christian Rank hev i håndbremsen og udskød serien, der var i produktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs