MediaWatch

TV 2-chef: Et svagt DR Drama svækker dansk drama

DR Drama er katalysator og et "videnscenter" for det høje niveau i og udviklingen af dansk serieproduktion, og det bekymrer derfor fiktionschef på TV 2, at public service-konkurrenten er i vanskeligheder.

Foto: Michael Langhoff/TV 2

Relativt lave seertal på søndagssatsningerne, svækket tillid og rod i ledelsen er ikke noget, der vækker glæde hos konkurrenten TV 2. DR udfylder nemlig en vital rolle som forædler og fundament af unikke dramaserier i høj kvalitet, fortæller TV 2's fiktionschef, Katrine Vogelsang til Politiken.

"Når DR Drama svækkes, svækkes udviklingen af viden om, hvordan vi producerer gode public service-fortællinger. Det videnscenter har vi også på TV 2 nydt godt af til at løfte den fornemme og vigtige opgave, det er at lave public service-indhold," siger hun til Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs