MediaWatch

"Vi skal ikke bare halse efter markedet og de store streamingspillere"

Henriette Marienlund må med DR's kursskifte se sit direktørområde fordufte i udviklingens navn. I stedet skal hun i spidsen for en ny fiktionsafdeling sørge for, at DR-dna'et ikke forplumres, og at store produktioner bliver understøttet af DR's mange indholdsværktøjer.

Foto: PR/DR Agnete Schlichtkrull

Tiden er løbet fra DR's mangeårige organisationsstruktur, og den største kalv på udviklingens bål er umiddelbart direktørområdet DR Medier, som lader livet sammen med den såkaldte "bestiller-udfører-model".

Ofringen af DR Medier indstifter således en ny kurs for DR-skibet, hvor alle kanoner og kompasnåle peger mod det digitale og tværmediale. Det betyder også, at Henriette Marienlunds post som direktør for området forsvinder, og at hun i fremtiden bliver chef for en fiktionsafdeling under Kultur, Børn og Unge-området.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs