MediaWatch

DR-topchef indkalder ansatte til stormøde om digital udvikling

Alle medarbejdere i Danmarks Radio er mandag eftermiddag indkaldt til stormøde, hvor ny digital plan for DR skal præsenteres.

Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Mandag er samtlige medarbejdere i DR kaldt til møde for at blive præsenteret for en ny strategi for digital udvikling af Danmarks Radio. Det fremgår af en mail fra generaldirektør i DR, Maria Rørbye Rønn, som Berlingske er kommet i besiddelse af.

"I indkaldes hermed til stormøde i dag kl. 13.00, hvor jeg ser frem til at kunne præsentere planen for den digitale udvikling af DR," lyder det i mailen, hvor det også fremgår, at der resten af dagen vil være "vigtige møder i hele DR".

Den nye plan vil ifølge Berlingskes erfaringer indebære organisationsændringer, som bestyrelsen i DR allerede er blevet informeret om, og medieordførere for Folketingets partier er blevet orienteret om ændringerne mandag morgen.

En omstrukturering i sigte blev allerede varslet fredag, da Deadline-redaktionschefen Heidi Robdrup i et opslag på Facebook meldte sin fratrædelse fra sin stilling hos DR2-flagskibet.

Redaktionschef for Deadline forlader DR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs