MediaWatch

Knap én ud af 10 programtimer på DR sendes kun på streaming

En mindre del af DR's unikke indhold - fortrinvis til børn og unge - kan udelukkende ses digitalt på DRTV, oplyser DR til Folketingets Kulturudvalg, efter Dansk Folkeparti har bedt om svar på, hvor meget public service, der kræver digital tilgang.

Foto: DR

Ni procent af DR's tv-programtimer bliver sendt digitalt på streamingtjenesten DRTV og ikke på flow-tv.

Det oplyser DR i et svar til Folketingets Kulturudvalg efter Dansk Folkepartis medieordfører, Dennis Flydtkjær, har bedt kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) oplyse, hvor meget af DR’s indhold, som kun kan ses digitalt "og derved ikke er tilgængelig for den gruppe af danskere, som ikke streamer indhold via den app".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs