MediaWatch

Redaktionschef for Deadline forlader DR

Heidi Robdrup siger efter 14 år farvel til DR, hvor hun siden 2012 har været chef for DR2s sene nyhedsflagskib.

Foto: Maja Dige Christensen

Den sene nyhedsudsendelse på DR2 skal have ny chef. Efter ni år i spidsen for Deadline stopper redaktionschef Heidi Robdrup i DR, hvor hun har været siden 2007. Det skriver hun på Linkedin.

"Jeg synes, at både DR og ikke mindst seerne fortjener, at nye kræfter med jævne mellemrum kaster sig ind i kampen med friske ideer til fremtiden. Og jeg synes, at alle de fantastiske folkens, der er hjernerne og hjerterne bag Deadline, fortjener at blive set med nye øjne. Og med en DR-omstrukturering i farvandet syntes jeg, at det ville være dårlig stil ikke at lægge kortene på bordet, inden kabalen skal lægges," skriver Heidi Robdrup, der uddyber, at hun stopper i januar. Hvad der så skal ske, står åbent.

"Nu vil jeg gerne lære noget nyt! Og når jeg har fået afsluttet alle projekter og overleveret til min efterfølger i løbet af januar, ryster jeg DR ud af pelsen og finder på, hvad jeg så skal kaste mig over," skriver hun.

Heidi Robdrup er ikke den eneste DR-chef, der har meldt sin afgang fredag. Også redaktionschef for P1 Morgen og Genstart, Claus Cancel, stopper, har han meldt ud på Facebook.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs