MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Producenter i opråb om mangel på kvalificeret arbejdskraft, DR vil give den en fornyet skalle med kulturindholdet, og sammenslutning af lokale radio- og tv-stationer varmer op til medieforhandlinger. Det er blandt overskrifterne i overflyvningen af ugens begivenheder i mediebranchen.

Jørgen Ramskov, direktør for Producentforeningen, berettede i ugens løb om problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft i produktionsbranchen. | Foto: Producentforeningen

Vi er endnu engang nået til tærsklen til en weekend, og det betyder, at du endnu engang kan få overblikket over de væsentligste nyheder fra den forgangne uge i mediebranchen.

Vi begynder i producentmiljøet, hvor flere parter melder om akut mangel på kvalificeret arbejdskraft til bl.a. fiktionsproduktioner, som der bliver flere og flere af. Producentforeningen har sat en undersøgelse af årsagerne til problemet i søen og vil indkalde branchens uddannelsesinstitutioner og fagforeninger til en drøftelse af spørgsmålet, varslede Jørgen Ramskov, direktør for Producentforeningen, i ugens løb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs