MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Producenter i opråb om mangel på kvalificeret arbejdskraft, DR vil give den en fornyet skalle med kulturindholdet, og sammenslutning af lokale radio- og tv-stationer varmer op til medieforhandlinger. Det er blandt overskrifterne i overflyvningen af ugens begivenheder i mediebranchen.

Jørgen Ramskov, direktør for Producentforeningen, berettede i ugens løb om problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft i produktionsbranchen. | Foto: Producentforeningen

Vi er endnu engang nået til tærsklen til en weekend, og det betyder, at du endnu engang kan få overblikket over de væsentligste nyheder fra den forgangne uge i mediebranchen.

Vi begynder i producentmiljøet, hvor flere parter melder om akut mangel på kvalificeret arbejdskraft til bl.a. fiktionsproduktioner, som der bliver flere og flere af. Producentforeningen har sat en undersøgelse af årsagerne til problemet i søen og vil indkalde branchens uddannelsesinstitutioner og fagforeninger til en drøftelse af spørgsmålet, varslede Jørgen Ramskov, direktør for Producentforeningen, i ugens løb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs