MediaWatch

Drive regner med overskud fra 2022 med større sats på fiktion

2020 endte med ny rekord på toplinjen, men rød bundlinje hos produktionsselskabet Drive Studios efter nye investeringer i udviklingen af større fiktionsserier, som selskabet håber at få grønt lys til inden årets udgang. Fra 2022 vil der for alvor komme skub i både top- og bundlinje, lyder forventningen fra direktør Sigurd Bæk Jensen.

Sigurd Bæk Jensen, direktør i Drive Studios. | Foto: PR / Drive Studios

Både sidste år og i år har produktionsselskabet Drive Studios hyret nye medarbejdere ind til at gøre klar til en større satsning inden for fiktion - og det har været med til at sende bundlinjen under nul. Det viser årsregnskabet for 2020.

Selskabet oplyser ikke omsætning, men ifølge adm. direktør Sigurd Bæk Jensen nærmer den sig et trecifret millionbeøb. Bruttofortjenesten fortsatte de seneste års stigninger fra 44,7 til 47,6 mio. kr. i 2020, mens driftsresultatet tog et dyk fra 3,4 til -1,2 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs