MediaWatch

Nordisk Film skyder penge i Drive Studios og bliver hovedejer

Efter omkring fire år som minoritetsejer har Nordisk Film investeret flere penge i Drive Studios og er dermed blevet majoritetsejer af produktionsselskabet. Keld Reinicke træder ud af ejerkredsen.

Foto: PR/Drive Studios

Nordisk Film har siden 2017 været en del af ejerkredsen bag produktionsselskabet Drive Studios. Nu foretager selskabet en ny investering i Drive, som betyder, at Nordisk Film bliver majoritetsejer, oplyser parterne i en pressemeddelse.

Nordisk Film har ifølge CVR-registeret hidtil ejet mellem 25 og 33 pct. af Drive Studios. Det fremgår ikke, hvor mange penge Nordisk Film tilfører Drive Studios, men investeringen skal bl.a. gå til øget vækst i Tyskland og Norge, hvor Drive i forvejen er på markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs