MediaWatch

Nordisk Film Biografer forudser flerårig armlægning med distributører

Danske biografers tovtrækkeri med filmudlejere som Disney om det såkaldte biografvindue kan trække i langdrag. Det mener nordisk chef for landets største biografkæde efter Disneys offentliggørelse af høje salgstal på streamingtjenesten Disney+ efter premieren på storfilmen "Black Widow".

Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

Det står ikke lige for, at biograferne og producenter som bl.a. Disney bliver enige om, hvad der er rimeligt for begge parter, når det kommer til spørgsmålet om, hvornår premierefilm må blive sendt ud på streamingtjenesterne. Det siger nordisk chef for Nordisk Film Biografer, Asger Flygare Bech-Thomsen, til Politiken.

"Vi tager det film for film, og så ser vi, om vi kan lande nogle fornuftige aftaler. Jeg tror, at der vil være skubben og puffen i flere år endnu, før vi finder fælles fodfæste," siger han til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs