MediaWatch

Discovery+ rykker ind som tilkøb hos Telia

Telia introducerer streamingtjenesten Discovery+ til sit samlede underholdningstilbud, hvor kunder kan tilkøbe tre forskellige streamingpakker til nedsat pris.

Foto: Manuel Balce Ceneta/AP/Ritzau Scanpix

Telia-kunder kan fra mandag tilkøbe streamingtjenesten Discovery+ for 10 kroner under markedspris. Det oplyser Telia i en pressemeddelelse.

"Med lanceringen af Discovery+ giver vi vores kunder endnu flere fordele, hvilket er helt i tråd med vores ambition om at kunne tilbyde de mest populære streaming- og underholdningsløsninger" siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning, i meddelelsen.

Aftalen mellem Telia og Discovery giver kunder hos Telia adgang til de tre forskellige pakker "Underholdning", "Underholdning+Live" og "Sport", som indeholder et miks af Discoverys 11 tv-kanaler. Prisen bliver henholdsvis 69 kr., 89 kr. og 139 kr. om måneden, hvilket er 10 kr. billigere end markedsprisen.

Telia-kunder kan desuden få gratis adgang til pakken "Underholdning+Live" i tre måneder.

Med aftalen bliver Discovery+ føjet til Telias kundetilbud inden for tv og underholdning, som i forvejen omfatter tjenesterne HBO og Spotify.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs