MediaWatch

DR slukker for tidlig tv-avis - men holder fast i middagsudgaven

Siden første corona-nedlukning har DR Nyheder sendt to ekstra udgaver af TV-Avisen kl. 7 og kl. 12 for at imødekomme øget nyhedsinteresse. Den tidlige morgen-udgave er nu sløjfet i takt med genåbningen af samfundet, mens middagsudgaven ifølge nyhedschef Thomas Falbe fortsætter lidt endnu.

Ekstra tv-avis kl. 12 fortsætter på DR1 indtil nytår, oplyser nyhedschef i DR Thomas Falbe. | Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

DR sætter nyhedsgearet et nøk ned efter et år med turboskruen i vandet.

Den ene af de to ekstra tv-aviser, som DR lancerede sidste forår som følge af den nye coronavirkelighed i Danmark, fortsætter til udgangen af 2021, mens den anden har haft sin sidste sendedag. Det oplyser nyhedschef i DR, Thomas Falbe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs