MediaWatch

Producenter og rettighedsforvaltere giver ny ophavsretslov topkarakter

Producentforeningen og Copydan Verdens TV er tilfredse med ændringen af dansk ophavsretslov på tv-området, fordi den sikrer lige vilkår for gamle, nye og fremtidige virksomheder, der benytter sig af beskyttet indhold, lyder det.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Det var længe ventet, da et stort flertal i Folketinget i sidste uge vedtog en modernisering af dansk ophavsretslov få dage før de to EU-direktiver, lovændringen er baseret på, skulle være absorberet i dansk lov inden mandag d. 7. juni.

Særligt udvidelsen af ophavsretslovens paragraf 35 giver de rettighedshavere, som direktør for Producentforeningen, Jørgen Ramskov, repræsenterer, ro i maven om fremtiden, mener han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs