MediaWatch

HBO barsler med særudgave af Venner

Mere end 15 kendisser kommer til at medvirke i en særudgave af tv-serien "Venner" senere denne måned.

Foto: LEE CELANO/AFP/Ritzau Scanpix

Den længe ventede genforeningsudsendelse med stjernerne fra tv-serien "Venner" udkommer i en særudgave 27. maj. Afsnittet vil ud over de seks venner indeholde en række stjerner, blandt andet Justin Bieber og Lady Gaga.

Det melder streamingtjenesten HBO Max torsdag. Genforeningen af vennerne - Matt Le Blanc (Joey), Courteney Cox (Monica), Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe) og David Schwimmer (Ross) - sker, over 15 år efter at sidste afsnit af tv-serien løb over skærmen.

I alt kommer mere end 15 kendisser til at medvirke i særudgaven, melder HBO Max. Det gælder også tidligere skuespillere i serien, herunder Tom Selleck (Richard) og Maggie Wheeler (Janice).

Den britiske fodboldlegende David Beckham, "Game of Thrones"-skuespilleren Kit Harington og modtager af Nobels fredspris Malala Yousafzai er også blandt castet.

Særudgaven blev filmet tidligere på året i de samme kulisser som den originale tv-serie. Det er uklart, hvordan udsendelsen konkret bliver udformet. Det eneste, der er meldt ud, er, at afsnittet er optaget uden et manuskript.

Under optagelserne fik seks fans mulighed for at se det live. De blev valgt gennem lodtrækning. Afsnittet skulle have være filmet for mere end et år siden, men det blev forsinket gentagne gange på grund af coronapandemien.

"Venner", der blev sendt fra 1994 til 2004, var en af de mest populære tv-serier i 1990'erne. Serien har fået nyt liv på streamingplatforme og er stadig den dag i dag en af de mest sete serier.

Ud over "Venner" vil den populære tv-serie "Sex and the City" også blive genoplivet på tjenesten HBO Max under navnet "And Just Like That". Det er uvist, hvornår den har premiere.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs