MediaWatch

HBO-ejer: Fremtiden tegner mere end lys

Selvom kampen om kunderne spidser til, holder streamingtjenesten HBO's ejer, AT&T, fast i forventningerne om yderligere vækst.

John Stankey, CEO i AT&T | Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Streamingtjenesterne oplevede voldsom tilstrømning i starten af coronaåret 2020, og kampen om kunderne er vokset næsten lige så stærkt som abonnementsbaserne.

HBO-ejeren ser dog fortrøstningsfuldt på fremtiden, selvom konkurrenterne har et betydeligt forspring. Det skriver Finans.dk.

"Jeg tror faktisk på, at de bedste tider ligger forude for os. De er ikke bag os," siger John Stankey, adm. direktør i den amerikanske telekoncern AT&T, der bl.a. ejer HBO ifølge Finans.dk et interview med CNBC.

I slutningen af 2020 havde HBO, som er tilgængelig internationalt, og HBO Max, som kun kan tilgås i USA, omkring 61 mio. abonnenter globalt. I årets første tre måneder blev der lagt yderligere 2,7 mio. amerikanske brugere til de to tjenester, hvilket bringer det samlede antal HBO-kunder i USA op på 42 mio.  og globalt på knap 64 mio.

Netflix ligger med 208 mio. abonnenter verden over stadig i spidsen af streamingkapløbet med adskillinge længer, og Disney+ passerede i marts milepælen på 100 mio.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs