MediaWatch

Top 20: Jagt på arvinger har bidt sig fast i toppen

Ingen programmer er i nærheden af at udfordre DR's "Forsvundne arvinger", der siden premieren på femte sæson har bidt sig fast i toppen af toplisten. Seerne falder fortsat fra fredagsunderholdning med legoklodser.

Foto: DR/Kasper Borg Rabøl

Seertilslutningen til programmet, hvor vi følger jagten på forsvundne arvinger, er næsten rørende stabil og sikrer "Forsvundne Arvinger" endnu en uge som mest sete udsendelse på flow-tv. Det fremgår af en opgørelse, Kantar Gallup står bag.

765.000 seere fulgte med på DR1 i primetime mandag aften, da programmet gled over skærmen. Det er et marginalt fald fra ugen forinden.

Et tema ser ud til at gå igen blandt ugens mest populære programmer. På listens andenplads finder vi et andet DR-program om forsøget på at finde en forsvunden person - "Forsvundet - hvor er Mark?" hentede 529.000 seere mandag aften.

TV 2-programmet "Hjem til gården" fik nappet sig en tredjeplads lige i hælene på ovenstående med 524.000 seere søndag aften. Og så indtog underholdningsprogrammet "Gintberg - De sidste patriarker" en fjerdeplads med 507.000 seere onsdag aften på DR1.

TV 2's nye fredagsunderholdning, hvor seerne følger Lego-entusiasters kreative byggerier, lagde ud med 741.000 seere for tre uger siden. Det faldt til 575.000 seere ugen efter, og seerfrafaldet er fortsat ind i udsendelsen tredje uge. 465.000 seere så med i fredags, hvor programmet blev vist i bedste sendetid. Det har resulteret i et fald længere ned ad toplisten til nu en sjetteplads.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs