MediaWatch

Nent sikrer sig rettigheder til tysk fodboldliga frem til 2029

Tv-selskabet bag TV3-kanalerne og Viaplay har forlænget sine rettigheder til den bedste tyske fodboldrække i historisk lang aftaleperiode. Det sker samtidig med udrulningen af Viaplay i Baltikum og snart Polen.

Foto: ODD ANDERSEN/Pool via REUTERS/Ritzau Scanpix

Frem til 2029 vil Nent, der på dansk grund driver TV3-kanalerne og streamingtjenesten Viaplay, sidde på rettighederne til den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen. Det oplyser Nent i en pressemeddelelse.

Det er en forlængelse på yderligere fire år, efter Nent for blot et år siden fortalte, at selskabet havde erhvervet sig Bundesliga-rettighederne frem til 2025, inden de stod til at udløbe i år. Forlængelsen til 2029 er den længste rettighedsaftale, både Nent og Bundesliga International nogensinde har indgået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs