MediaWatch

Redaktør på TV 2 bliver ny producent hos STV

Ny producent hos STV er hentet hos TV 2 og skal bl.a. styrke STV på dokumentar- og kriminalstoffet.

Foto: Privatfoto

STV hyrer nye kræfter til programproduktionen og føjer Nils Bomann til holdet som ny producent med fokus på især fakta- og dokumentarprogrammer.

Det oplyser STV i en pressemeddelelse.

Nils Bomann kommer fra en stilling som redaktør i TV 2s Dokumentar- og Aktualitetsafdeling, hvor han blandt andet har været en del af holdet bag produktioner som "Rejseholdet – jagten på en morder" og "Thulemysteriet – kvinden der forsvandt", skriver STV. Han har desuden været redaktør på kriminalmagasinet "Station 2".

Hos STV skal Nils Bomann opdyrke programområdet omkring dokumentar og kriminalstoffet yderligere, siger programdirektør Maria Thastum.

"Crime og dokumentar er blevet en mere og mere vigtig del af STV’s portefølje. Med Nils får vi ikke bare en meget kompetent journalist; men også en mand med et solidt kontaktnet i hele landet og erfaring i både at udvikle programmer og lede redaktioner," udtaler hun i meddelelsen.

Nils Bomann begynder efter sommerferien og vil i det daglige referere til Jonatan Jerichow, der i marts blev udnævnt til ny programchef hos STV.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs