MediaWatch

Redaktør på TV 2 bliver ny producent hos STV

Ny producent hos STV er hentet hos TV 2 og skal bl.a. styrke STV på dokumentar- og kriminalstoffet.

Foto: Privatfoto

STV hyrer nye kræfter til programproduktionen og føjer Nils Bomann til holdet som ny producent med fokus på især fakta- og dokumentarprogrammer.

Det oplyser STV i en pressemeddelelse.

Nils Bomann kommer fra en stilling som redaktør i TV 2s Dokumentar- og Aktualitetsafdeling, hvor han blandt andet har været en del af holdet bag produktioner som "Rejseholdet – jagten på en morder" og "Thulemysteriet – kvinden der forsvandt", skriver STV. Han har desuden været redaktør på kriminalmagasinet "Station 2".

Hos STV skal Nils Bomann opdyrke programområdet omkring dokumentar og kriminalstoffet yderligere, siger programdirektør Maria Thastum.

"Crime og dokumentar er blevet en mere og mere vigtig del af STV’s portefølje. Med Nils får vi ikke bare en meget kompetent journalist; men også en mand med et solidt kontaktnet i hele landet og erfaring i både at udvikle programmer og lede redaktioner," udtaler hun i meddelelsen.

Nils Bomann begynder efter sommerferien og vil i det daglige referere til Jonatan Jerichow, der i marts blev udnævnt til ny programchef hos STV.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats slutter sig til kritik af ændringer på Loud

Det vil være decideret konkurrenceforvridende, hvis Berlingske Media får godkendelse af Radio- og tv-nævnet til at øge sin ejerandel i den statsligt finansierede dab-kanal Loud. Det mener det lydproducerende medier Heartbeats ifølge Berlingske. Dermed tilslutter mediet sig kritikken fra Zetlands direktør Tav Klitgaard samt Podimos adm. direktør Morten Strunge, som over for MediaWatch har kaldt situationen "absurd"."At man nu kan handle offentlige støttekroner på denne her måde – og på den måde bygge en privat virksomhed endnu stærkere – synes jeg er vanvittigt og fuldstændig konkurrenceforvridende," siger Le Gammeltoft, stifter og kreativ direktør i Heartbeats.Kritikken går på, at dab-radioen Loud får ca. 65 mio. kr. årligt i offentlig støtte, og at Berlingske Media som hovedejer de kommende to år, indtil sendetilladelsen udløber, reelt vil få ca. 150 mio. kr. i offentlig støtte, som mediekoncernen kan bruge til at styrke sin produktion af lydindhold.De hæfter sig sammenfattet ved, at Berlingske Media dermed de kommende to et halvt år reelt får i omegnen af 150 millioner kroner i offentlig støtte, som mediekoncernen kan bruge til at løfte sin lydproduktion.Berlingske Media ønsker at øge sin ejerandel i Loud fra 40 til 91 pct. samt ændre stationens navn til 24syv.

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs