MediaWatch

Flere husstande kappede båndet til TV 2 i den klassiske tv-distribution i 2020

TV 2 er fortsat "dybt afhængig" af den klassiske distributionsomsætning, siger direktør, efter udbredelsen gennem traditionel distribution fortsatte tilbagegangen i 2020. Det tabte skal indhentes på streamingtjenesten TV 2 Play af to årsager, forklarer hun.

Anne Engdal Stig Christensen, adm. direktør, TV 2. | Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

TV 2 løftede både abonnements- og reklameomsætningen i 2020, mens tv-selskabets kanaler over en bred kam tabte udbredelse i tv-pakkerne og det klassiske distributionsnet. Det viser TV 2's årsregnskab, som blev præsenteret fredag.

Eksempelvis nåede TV 2's hovedkanal i 2020 ud til 72 pct. af landets husstande gennem klassisk distribution – et fald på 6,5 procentpoint siden 2019. Udviklingen i 2020 føjer sig til en årrække, hvor TV 2's kanaler når mindre og mindre bredt ud. Så sent som i 2015 var TV 2's hovedkanal tilgængelig i 96,6 pct. af alle danske husstande.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs