MediaWatch

Efterfølger til Anders Matthesens biografbasker får premiere tidligere end ventet

"Ternet Ninja 2" var planlagt til at få biografpremiere i oktober, men allerede i sommermånederne kan danskerne se den nye animationsfilm.

Anders 'Anden' Matthesen har skrevet og instrueret "Ternet Ninja 2". | Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Filmen "Ternet Ninja" blev en bragende biografsucces og trak næsten en million danskere af huse i slutningen af 2018 og starten af 2019. Siden da har filmens instruktør og manuskriptforfatter, Anders 'Anden' Matthesen, arbejdet på en efterfølger, som var planlagt til at få biografpremiere i oktober i år, men premieren kommer syv uger tidligere, skriver Politiken.

Animationsfilmen "Ternet Ninja 2" er således blevet færdigproduceret hurtigere end ventet, og derfor slippes den løs allerede 19. august.

"Det er forløsende at kunne sende "Ternet Ninja 2" ud i biograferne et godt stykke tid før forventet. Vi har virkelig knoklet igennem hele coronaåret for at kunne tilbyde folk en fantastisk god og sjov oplevelse i en tid, der har været – og stadig er – rigtig stram for mange familier," siger Anders Matthesen.

De danske biografer har efterhånden været lukkede i flere måneder, men får lov at åbne 6. maj, hvis den for nyligt offentliggjorte genåbningsplan holder.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs