MediaWatch

Dyrby om cheftid på TV 2: "Jeg har lavet fejl"

B.T.-chef Michael Dyrby erkender, at han ikke gjorde noget som chef for at komme problematikken om sexisme og krænkelser på TV 2 til livs. Nu undskylder chefredaktøren, der ser sig selv som en del af problemet.

"Jeg burde have stoppet det konsekvent, da jeg blev øverste chef. Det var et ledelsessvigt set i bakspejlet," skriver Michael Dyrby om den sexistiske kultur, der ifølge flere tidl. og nuværende ansatte har været på TV 2. | Foto: Stine Heilmann

Efter at have modtaget kritik for sin håndtering af sexisme- og krænkelsessager erkender og undskylder chefredaktør Michael Dyrby i en kommentar på B.T., at han bl.a. som tidl. nyhedsdirektør på TV 2 selv var en del af problemet.

"Jeg har lavet fejl, som jeg fortryder set i bagklogskabens klare lys," skriver chefen efter de seneste anklager krænkelser på B.T. og om sin tid på TV 2.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs