MediaWatch

Regeringen sigter efter at have tilskuere på lægterne til EM-kampe på dansk grund

Regeringen har givet DBU og Uefa grønt lys til, at der må komme tilskuere på stadion til de fire kampe, som skal spilles i Danmark til EM til sommer. Men hvis der opstår smittespredning, kan det betyde, at det vil være "sundhedsmæssigt uforsvarligt" at lukke tilskuere ind til kampene, lyder det fra minister.

Det danske herrelandshold i fodbold har spillet flere kampe for tomme tribuner. Her et billede fra en kamp i september mod England. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

De fire kampe til EM i fodbold for herrer, der skal afvikles i Parken i København, vil blive spillet med mindst 11.000 tilskuere på tribunerne. Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

"EM i fodbold er en unik og historisk begivenhed i Danmark. Regeringen har derfor besluttet at tillade mindst 11.000-12.000 tilskuere til de fire kampe, der afholdes i Parken. Vi vil samtidig se på, om der kan komme endnu flere tilskuere i Parken, hvis de sundhedsmæssige forhold giver mulighed for det. Det kommer til at blive en del af den ekspertgruppe, der nedsættes i forlængelse af genåbningsaftalen," siger kulturminister Joy Mogensen (S) i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs