MediaWatch

DR i charmeoffensiv mod småbørnsfamilier: Om et år skal hver anden kende "Minisjang"

Med lanceringen af "Minisjang" til de yngste børn og en stor animationssatning målrettet børnefamilier vil DR skabe modtræk til Youtube og Disney. "Det her er DR, som investerer flere penge i indhold til de yngste," siger kanalchef.

"Vi skal ikke til at vinke farvel til indhold fra Ramasjang eller andre børnetilbud på den her konto. Det her er en tilførsel af ny økonomi til DR’s børne- og familietilbud," siger Morten Skov Hansen om investeringen i nyt indhold til børn. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

På mandag åbner DR dørene for de allermindste, når "Minisjang" går i luften som app og reservat på DRTV for de 1-3-årige.

Ifølge DR ser hver anden i den aldersgruppe i dag enten Youtube eller DR's Ramasjang, der er målrettet de 4-8-årige, ugentligt. Medieforbruget er altså etableret, og det skal DR's public service-stempel være synligt i, siger Morten Skov Hansen, der er chef for DR Ultra, Ramasjang og Minisjang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs