MediaWatch

DR lancerer Minisjang og sætter stor animationssatsning i søen

De 1-3-årige er i fokus for varslet tilbud fra DR, som ser dagens lys i næste uge. Flere animationsserier er i støbeskeen til DR1 og Ramasjang. "Markedet er domnieret af udenlandsk, kommercielt indhold," siger chef for børnetilbud.

Karakteren Børste bliver fast værtsfigur på Minisjang. | Foto: PR/DR

DR varslede i 2020, at et nyt univers ved navn Minisjang, der henvender sig til 1-3-årige, vil blive vakt til live i foråret i år. Og nu har DR så sat dato på lanceringen, som vil finde sted mandag i næste uge, oplyste public service-huset på et pressemøde tirsdag.

I den aldersgruppe, som Minisjang henvender sig til, lægger halvdelen vejen forbi enten Youtube eller DR's Ramasjang, som henvender sig til 4-8-årige. DR's ambition er at producere indhold, der er lavet specifikt med den endnu yngre målgruppe for øje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs