MediaWatch

Bonnier Publications og Canal Digital betaler bøder for ulovlig telemarketing

Magasinudgiver og tv-distributør har kontaktet kunder, som har frabedt sig at blive kontaktet eller står på Robinsonlisten, lyder det fra Forbrugerombudsmanden. Begge har accepteret at betale bøder og har set egne procedurer efter i sømmene.

Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

En bøde på hhv. 165.000 og 125.000 kr. er, hvad Bonnier Publications og Canal Digital betaler i en sag om ulovligt telefonsalg. Det oplyser Forbrugerombudsmanden på sin hjemmeside.

Bøden til Bonnier Publications på 165.000 kr. bunder i opkald til 13 personer, som står på den såkaldte Robinsonliste. Personer på listen må ikke kontaktes uopfordret. Derudover er en enkelt forbruger, som har frabedt sig opkald fra Bonnier Publications, alligevel blevet ringet op af mediekoncernen, skriver Forbrugerombudsmanden. Opkaldene fordeler sig i perioden fra august 2019 og et år frem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs