MediaWatch

Lise Rønne afløser som X Factor-vært

Melvin Kakooza har måttet trække sig som vært for X Factor, som derfor har hentet hjælp fra en tidligere vært på programmet.

Lise Rønne har allerede i fire sæsoner været ved på X Factor. | Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Lise Rønne gør comeback som vært på "X Factor". Det meddeler Have Kommunikation ifølge Ekstra Bladet.

Tidligere på mandagen kom det frem, at Melvin Kakooza, som skulle overtage værtstjansen på TV 2-programmet fra på fredag, er blevet opereret for en hjernetumor, og at han trækker sig.

Derfor er Lise Rønne hevet ind som afløser, og det er ikke første gang, hun skal stå i spidsen for "X Factor". Hun har således været vært på programmet i 2008, 2009, 2011 og 2012. Dengang blev programmet vist på DR.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs