MediaWatch

TV 2 arbejder på afløser for debutterende X Factor-vært

TV 2 vil hurtigst muligt præsentere en afløser for Melvin Kakooza, der stopper som X Factor-vært inden debutten fredag, der er sygemeldt efter en operation.

TV 2 skal finde ny vært for X Factor, der kan vikariere for Sofie Linde, der er på barsel, og Melvin Kakooza, der er sygemeldt | Foto: Mogens Flindt

Fredag skulle Melvin Kakooza have budt deltagere, dommere og seere velkommen til årets første liveshow i "X Factor" som vikar for Sofie Linde, der er på barsel.

Fire dagen inden showstart oplyser Have Kommunikation, at den 29-årige vært er sygemeldt efter en hjernetumor og derfor må forlade programmet.

"Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk," siger Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis.

"Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid."

TV 2 oplyser i pressemeddelelsen, at en afløser for ham bliver præsenteret hurtigst muligt.

"Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på "X Factor"," udtaler TV 2's underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, i pressemeddelelsen.

"Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært."

Melvin Kakooza var blevet hyret som barselsvikar for Sofie Linde, som for nylig fødte sit andet barn.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs