MediaWatch

TV 2 arbejder på afløser for debutterende X Factor-vært

TV 2 vil hurtigst muligt præsentere en afløser for Melvin Kakooza, der stopper som X Factor-vært inden debutten fredag, der er sygemeldt efter en operation.

TV 2 skal finde ny vært for X Factor, der kan vikariere for Sofie Linde, der er på barsel, og Melvin Kakooza, der er sygemeldt | Foto: Mogens Flindt

Fredag skulle Melvin Kakooza have budt deltagere, dommere og seere velkommen til årets første liveshow i "X Factor" som vikar for Sofie Linde, der er på barsel.

Fire dagen inden showstart oplyser Have Kommunikation, at den 29-årige vært er sygemeldt efter en hjernetumor og derfor må forlade programmet.

"Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk," siger Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis.

"Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid."

TV 2 oplyser i pressemeddelelsen, at en afløser for ham bliver præsenteret hurtigst muligt.

"Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på "X Factor"," udtaler TV 2's underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, i pressemeddelelsen.

"Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært."

Melvin Kakooza var blevet hyret som barselsvikar for Sofie Linde, som for nylig fødte sit andet barn.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs