MediaWatch

Djøf henter redaktionschef på Go' Aften Live

Redaktionschef på TV 2-programmet Go' Aften Live skifter til Djøf, hvor hun bliver ny mediechef med ansvar for bl.a. pressearbejde.

Helle Slejborg bliver ny mediechefi Djøf- | Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

Fagforbundet Djøf får ny profil fra mediebranchen om bord med rekrutteringen af Helle Slejborg som ny mediechef. Det skriver Djøf i en pressemeddelelse.

Helle Slejborg kommer fra en stilling som redaktionschef på TV 2's daglige aktualitetsmagasin Go' Aften Live, som produceres af Nordisk Film TV.

Hos Djøf får hun ansvaret for pressearbejde og politisk interessevaretagelse på de sociale medier. En central opgave bliver at løfte Djøfs strategi om at markere sig som en vigtig spiller i forhold til at løse aktuelle samfundsudfordringer.

"I Djøf er det vores ambition at få samfundet til at finde sammen - i fælles interesse og på tværs af forskelligheder. Vi vil sætte dagsordenen i spørgsmål med stor betydning for både vores medlemmer og samfundet som helhed. Helle har en unik evne til at fortælle spændende og vedkommende historier om mennesker med noget på hjerte til et bredt publikum, og jeg er enormt glad for at få hende med på holdet," siger Jakob Stig Jørgensen, der er chef for politik, presse og public affairs i Djøf.

Helle Slejborg har tidligere arbejdet med nyhedsjournalisk og magasinprogrammer på TV 2 og i DR. Hun tiltræder i Djøf 22. februar.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs