MediaWatch

TV 2 justerer fiktionskursen og skruer op for budgettet

Små, korte fiktionsformater glider ud af repertoiret hos TV 2, der vil fokusere på større serier og lægger 20 pct. oven i budgettet til fiktion. Nye medarbejdere er ansat for at være med til at indfri ambitionerne.

Foto: Screenshot fra play.tv2.dk

Der skal bruges flere penge i 2021 på fiktion hos TV 2, der samtidig indsnævrer sit fokus for, hvilke serier der skal produceres. Det skriver TV 2 på sin hjemmeside.

Budgettet til fiktion bliver øget med 20 pct. i år sammenlignet med sidste år. Og fremover vil fokus være på "store serier – typisk i sæsoner af 6 x 40 minutter – TV 2 Play og TV 2's kanaler," skriver TV 2.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs