MediaWatch

Ekstra Bladet vil købe TV 2-dokumentar om #metoo: "Alle afventer TV 2"

Ekstra Bladet har henvendt sig til TV 2's nyhedsledelse for at købe materialet fra tv-stationens afblæste metoo-dokumentar. Chefredaktør Poul Madsen mener, historierne skal ud, men afviser samtidig, at avisen vil vise noget materiale uden tilladelse, som avisen gjorde det i forbindelse med TV 2's dokumentar om forholdene på plejehjem.

Foto: Emil Agerskov

TV 2 er ved at undersøge, om andre medier kan overtage det materiale og fortælle de historier, der ligger i den aflyste TV 2-dokumentar om grænseoverskridende adfærd og seksuelle krænkelser på tv-stationen. Sådan lød det fra TV 2's nyhedschef, Jacob Kwon, i søndagens Presselogen på TV 2 News.

Hvis TV 2 beslutter sig for at lægge materialet i andres hænder, står Ekstra Bladet klar, siger ansv. chefredaktør Poul Madsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs