MediaWatch

TV 2 undersøger mulighed for at overdrage #metoo-dokumentar til et andet medie

Nyhedschef Jacob Kwon så gerne, at et andet medie overtog historierne i TV 2's skrinlagte #metoo-dokumentar. Han fortæller, at TV 2 er ved at undersøge mulighederne.

Jacob Kwon, nyhedschef på TV 2. | Foto: Per Arnesen/TV 2

Selvom TV 2 har valgt at droppe deres dokumentar om #metoo-bevægelsen ned, fordi den er endt med at handle om mediehuset selv, så er det ikke ensbetydende med, at dokumentaren er helt død.

Det fortalte nyhedschef Jacob Kwon i Presselogen på TV 2 News søndag. Her sagde TV 2-chefen, at han har "en tro og en forhåbning om, at historierne nok skal komme frem i et andet medie end TV 2."

"Vi har faktisk – lige siden vi tog den her beslutning – også været i gang med at undersøge mulighederne for, at et andet medie kan overtage de her historier og fortælle dem. Selvfølgelig også overtage det fulde redaktionelle ansvar, så det ikke er TV 2, der undersøger sig selv," sagde Jacob Kwon i Presselogen.

TV 2-nyhedschef står fast på beslutning om at stoppe dokumentar trods intern kritik: "Den vil blive opfattet som et partsindlæg" 

TV 2-tillidsmand er parat til at træde tilbage

Hovedtillidsmand på TV 2: Dokumentarprojekt skulle aldrig være sat i gang

Dokumentarchefer og ansatte på TV 2 i oprør over aflysning af #metoo-dokumentar

TV 2 lægger dokumentar om #metoo ned 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs