MediaWatch

Nuuday finder ny Blockbuster-direktør internt

TDC's filmtjeneste Blockbuster får ny direktør efter seks år. Den nye chef har hidtil været ansvarlig for Nuudays Omnichannel-strategi.

Louise Stenberg bliver 1. februar direktør for Blockbuster, der også er til stede i Norge, Sverige og Finland. | Foto: PR/Nuuday

Filmtjenesten Blockbuster, som TDC har drevet på nettet siden 2014, får ny direktør, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Efter seks år på posten og mere end 10 år i TDC har Casper Hald forladt koncernen i november. Han bliver 1. februar afløst af Louise Stenberg, der senest har været ansvarlig for Nuudays Omnichannel-strategi og de strategiske tiltag for at forbedre kundeoplevelsen på tværs af platforme.

”De sidste seks år har Blockbuster under Caspers ledelse udviklet sig fra en god idé til at være en markedsleder i Danmark med betydelig vækst i Norden. Blockbuster er ikke mere en ”start-up”, men en velfunderet og ledende forretning, og Louises opgave bliver sammen med teamet at udvikle Blockbusters position i Danmark og Norden. Hun kommer til Blockbuster med en stærk og alsidig værktøjskasse og erfaring indenfor forretningsstrategisk og kommerciel udvikling, samt optimering af digitale kundefokuserede løsninger,” siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands i meddelelsen.

Louise Stenberg, 38, er uddannet fra bl.a. CBS og har tidligere arbjedet med forretningsudvikling og strategi for konsulenthuset Quartz+Co, inden hun kom til TDC i 2015 som strategiansvarlig i Consumer Brands.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs