MediaWatch

Danske Biografer: Udvidede hjælpepakker kan fungere som kickstart i det nye år

Det glæder brancheforeningen Danske Biografer, at støttepuljer torsdag blev udvidet og forlænget. Faktisk giver den økonomiske håndsrækning  mere mening i begyndelsen af det nye år, end den gjorde for et par måneder siden, lyder det fra direktør.

Foto: Danske Biografer

Det har været et hårdt år for biograferne, som samlet set har solgt 41 pct. færre billetter end sidste år. Torsdag landede imidlertid en kærkommen hjælp, da Kulturministeriet både udvidede og forlængede hjælpepakker, der kan komme biograferne til gode.

Der er blevet hældt 80 mio. kr. i den såkaldte aktivitetspulje, som biograferne og flere andre aktører kan få støtte fra. Derudover har puljen, som er specifikt målrettet biograferne, fået et løft på fem mio. kr., hvilket udgør en pulje på nu 20 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs