MediaWatch

Ny aftale smider 5 millioner ekstra i pulje til biografer

Landets biografer, der for tiden er tvunget til at holde salene lukkede, kan se frem til flere midler til at sætte gang i aktiviteter.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

En ekstra håndsrækning til biografer er en del af en politisk aftale, som udvider og forlænger hjælpepakker til erhvervs- og kulturlivet. Det oplyser Kulturministeriet.

Biografpuljen så dagens lys i slutningen af oktober, hvor et flertal i Folketinget blev enige om en hjælpende hånd til kulturinstitutioner og forenings- og idrætsliv. Dengang blev der afsat 15 mio. kr. til at "gennemføre aktiviteter på biografområdet", og det beløb hæves nu med 5 mio. kr. til i alt 20 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs