MediaWatch

Ny aftale smider 5 millioner ekstra i pulje til biografer

Landets biografer, der for tiden er tvunget til at holde salene lukkede, kan se frem til flere midler til at sætte gang i aktiviteter.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

En ekstra håndsrækning til biografer er en del af en politisk aftale, som udvider og forlænger hjælpepakker til erhvervs- og kulturlivet. Det oplyser Kulturministeriet.

Biografpuljen så dagens lys i slutningen af oktober, hvor et flertal i Folketinget blev enige om en hjælpende hånd til kulturinstitutioner og forenings- og idrætsliv. Dengang blev der afsat 15 mio. kr. til at "gennemføre aktiviteter på biografområdet", og det beløb hæves nu med 5 mio. kr. til i alt 20 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs