MediaWatch

TV 2-ansatte får julebonus på 10.000 kroner

Medarbejderne på TV 2 kan se frem til en ekstra julegave på 10.000 kr. efter indsats gennem coronakrisen og sexisme-debatten.

Foto: Miriam Dalsgaard

TV 2 meddelte på et medarbejdermøde torsdag, at koncernen vil give et ekstraordinært, kontant skulderklap på 10.000 kr.til medarbejderne som tak for en særlig indsats gennem et ekstraordinært år, hvor coronakrisen og sexisme-debatten har fyldt. Det skriver Journalisten.

"Det er bestemt ikke noget, vi plejer at gøre. Men i år har været et fuldstændig ekstraordinært år, der har krævet noget, som ikke var normalt," siger Anne Engdal Stig Christensen, administrerende direktør i TV 2 til fagbladet, og understreger, at bonussen ikke havde været mulig, hvis økonomien ikke havde løftet sig gennem året.

TV 2 har kurs mod et rekordoverskud og har flere gange opjusteret forventningerne til 2020. Senest lagde TV 2 100 mio. kr. til forventningerne efter et tredje kvartal, hvor reklamesalget igen fik pil opad.

TV 2 havde i gennemsnit 1328 ansatte i 2019 ifølge årsrapporten. Udgiften til bonussen vil dermed løbe op i et tocifret millionbeløb - og vil beregnet ud fra medarbejdertallet i 2019 ligge på godt 13 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs