MediaWatch

TV 2-ansatte får julebonus på 10.000 kroner

Medarbejderne på TV 2 kan se frem til en ekstra julegave på 10.000 kr. efter indsats gennem coronakrisen og sexisme-debatten.

Foto: Miriam Dalsgaard

TV 2 meddelte på et medarbejdermøde torsdag, at koncernen vil give et ekstraordinært, kontant skulderklap på 10.000 kr.til medarbejderne som tak for en særlig indsats gennem et ekstraordinært år, hvor coronakrisen og sexisme-debatten har fyldt. Det skriver Journalisten.

"Det er bestemt ikke noget, vi plejer at gøre. Men i år har været et fuldstændig ekstraordinært år, der har krævet noget, som ikke var normalt," siger Anne Engdal Stig Christensen, administrerende direktør i TV 2 til fagbladet, og understreger, at bonussen ikke havde været mulig, hvis økonomien ikke havde løftet sig gennem året.

TV 2 har kurs mod et rekordoverskud og har flere gange opjusteret forventningerne til 2020. Senest lagde TV 2 100 mio. kr. til forventningerne efter et tredje kvartal, hvor reklamesalget igen fik pil opad.

TV 2 havde i gennemsnit 1328 ansatte i 2019 ifølge årsrapporten. Udgiften til bonussen vil dermed løbe op i et tocifret millionbeløb - og vil beregnet ud fra medarbejdertallet i 2019 ligge på godt 13 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs