MediaWatch

TV 2 kan fortsat vise EM-håndbold fra Herning trods nye restriktioner

Nye restriktioner rammer Herning Kommune, men det rammer ikke håndboldslutrunden, som frem til 20. december afvikles i Boxen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Traditionen tro byder december på kvindehåndbold-slutrunde hos TV 2, og sådan bliver det ved med at være, selv om sundhedsminister Magnus Heunicke (S) torsdag afslørede, at de restriktioner, der onsdag trådte i kraft i 38 kommuner, bliver bredt ud til yderligere 31 kommuner.

Herning Kommune, hvor den ene halvdel af EM-slutrunden bliver spillet, er blandt de 31 nye kommuner, der rammes af restriktioner, men håndboldkvinderne kan alligevel fortsætte udfoldelserne, lyder det på Kulturministeriets hjemmeside.

"Kampene i Herning skal dog fremadrettet afvikles som rene tv-arrangementer helt uden publikum, hvor håndboldarenaen holdes lukket for offentligheden," lyder det.

Kolding er værtsby for den anden halvdel af EM-slutrunden. Den sydjyske by er ikke blandt de kommuner, der er ramt af restriktioner.

Der var spænding til det sidste, om EM-slutrunden overhovedet kunne gennemføres, men ti dage for startskuddet 3. december stod det klart, at landsholdene fra hele Europa kunne bevæge sig mod Danmark og slås om titlen, og det udløste glæde hos TV 2.

EM slutter 20. december.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs