MediaWatch

TV 2 kan fortsat vise EM-håndbold fra Herning trods nye restriktioner

Nye restriktioner rammer Herning Kommune, men det rammer ikke håndboldslutrunden, som frem til 20. december afvikles i Boxen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Traditionen tro byder december på kvindehåndbold-slutrunde hos TV 2, og sådan bliver det ved med at være, selv om sundhedsminister Magnus Heunicke (S) torsdag afslørede, at de restriktioner, der onsdag trådte i kraft i 38 kommuner, bliver bredt ud til yderligere 31 kommuner.

Herning Kommune, hvor den ene halvdel af EM-slutrunden bliver spillet, er blandt de 31 nye kommuner, der rammes af restriktioner, men håndboldkvinderne kan alligevel fortsætte udfoldelserne, lyder det på Kulturministeriets hjemmeside.

"Kampene i Herning skal dog fremadrettet afvikles som rene tv-arrangementer helt uden publikum, hvor håndboldarenaen holdes lukket for offentligheden," lyder det.

Kolding er værtsby for den anden halvdel af EM-slutrunden. Den sydjyske by er ikke blandt de kommuner, der er ramt af restriktioner.

Der var spænding til det sidste, om EM-slutrunden overhovedet kunne gennemføres, men ti dage for startskuddet 3. december stod det klart, at landsholdene fra hele Europa kunne bevæge sig mod Danmark og slås om titlen, og det udløste glæde hos TV 2.

EM slutter 20. december.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs