MediaWatch

DR relancerer radioapp og vil fordoble antallet af podcastlyttere

DR's radioapp skifter ham og bliver til DR Lyd, der sætter podcast mere i front. Målet er bl.a. at fordoble antallet i 2023, der har lyttet til podcast fra DR. Flere podcast og ny publiceringsstrategi vil bl.a. bane vejen, siger radiochef.

Foto: Uffe Weng/DR

DR samler alle sine lydtilbud i en ny og opdateret app under navnet "DR Lyd", der både vil rumme liveradio og podcast. Platformen skal fungere som en digital hovedindgang for alle DR's tilbud inden for lyd, ligesom DRTV er indgangen til alle DR's tv-kanaler og tv-serier, og afløser den nuværende app "DR Radio".

Selvom DR Radio-appen i dag også rummer både live-kanaler og podcast, vil den nye app have større fokus på podcast og en anden og ny publiceringsstrategi, forklarer Anette Kokholm, radiochef i DR.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs