MediaWatch

Medier: Nye restriktioner tvinger biografer til at lukke i 38 kommuner

I en række af landets største byer skal biograferne lukke, når nye restriktioner træder i kraft onsdag, skriver flere medier.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Statsminister Mette Frederiksen (S) holder mandag pressemøde om nye restriktioner som følge af stigende coronasmitte, og ifølge flere medier herunder Berlingske, TV 2 og Ekstra Bladet vil et af tiltagene være, at biograferne i 38 af landets kommuner må smække dørene i.

De nye restriktioner skal træde i kraft onsdag, og ifølge Berlingske sker det bl.a. i København, Aarhus, Odense og en stribe kommuner i hovedstadsområdet og på Sjælland.

MediaWatch har været i kontakt med Lars Werge, direktør i brancheforeningen Danske Biografer, men han ønsker ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt.

Statsministeren holder pressemøde klokken 12.00.

Biografer over en bred kam aflyste alle forestillinger i marts, da Danmark blev mere eller mindre lukket helt ned. I maj fik biograferne igen grønt lys til at invitere publikum indenfor.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs