MediaWatch

Discovery sætter strøm til ny streamingtjeneste efter nytår

Den 4. januar ruller Discovery en ny global streamingtjeneste ud markedet, der i Danmark erstatter Dplay. Tjenesten vil bl.a. inkludere en større del af indholdet fra Eurosport i løbet af 2021.

Foto: PR/Discovery Networks Danmark/Foto: Janus Nielsen

I det nye år bliver det slut med Discoverys nuværende streamingtjeneste Dplay, når tv-selskabet udruller en ny international tjeneste Discovery+, der i Norden erstatter det hidtidige streamingbrand. Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse.

Meldingen kommer onsdag, hvor Discovery Inc. har offentliggjort planerne for lanceringen af den nye tjeneste, der rulles ud globalt. I USA lanceres Discovery+ den 4. januar, mens den allerede er ved at blive sendt i markedet i de 25 lande, der står på den indledende liste. Indien, Storbritannien og Irland er de første lande, hvor tjenesten ser dagens lys. I løbet af januar vil Discovery+ overtage pladsen fra Dplay i Norden, herunder Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs