MediaWatch

TV 2 er tilbage på OL-banen efter Discovery-retræte: "Kronjuvelen er klart OL i Paris"

DR og TV 2 har i fællesskab sikret sig fuld plade til OL i 2022 og 2024 i en aftale med Discovery, der trækker sig fra flow-visning. For sportschef hos TV 2 er aftalen en strategisk no-brainer, mens Discovery trods afsked med flere rettigheder afviser, at sport bliver en mindre vigtig prioritet.

Foto: Thibault Camus/AP/Ritzau Scanpix

DR og TV 2 har slået kløerne i en stor del af rettighederne til vinter-OL i 2022 og sommer-OL i 2024. Sælger er Discovery Networks, der beholder ikke-eksklusive streamingrettigheder til de to store sportsbegivenheder.

For TV 2 markerer aftalen en tilbagevenden til OL. Selskabet havde senest rettigheder til OL i 2016 i Rio de Janeiro. Ved det efterfølgende OL – vinter-OL i Pyeongchang – havde Discovery overtaget rettighederne og solgt en del af dem videre til DR. Discovery og DR er ligeledes sammen om at dække sommer-OL i Tokyo, som skulle være afholdt i 2020, men på grund af coronakrisen er udskudt til 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs