MediaWatch

TV 2 kræver pengene tilbage for aflyst håndboldsæson

Den statsejede tv-station vil have "et væsentligt" beløb tilbage fra håndboldklubberne for stationens tv-rettigheder til en håndboldsæson, der kun i begrænset omfang er blevet afviklet.

"Når vi ikke har fået den vare, vi har købt, har vi fået pengene tilbage," lyder det fra TV 2's sportschef Frederik Lauesen, der nu vil have kompensation for aflyste håndboldkampe. | Foto: Jens Wognsen / TV 2

Rettighedshaveren til at vise dansk ligahåndbold på tv, TV 2, kræver økonomisk kompensation fra Divisionsforeningen Håndbold og Dansk Håndboldforbund (DHF) for de kampe, der ikke blev spillet i sidste sæson, og som dermed heller ikke vist på TV 2. Det skriver TV 2 selv.

"Vi har mange rettigheder og har desværre oplevet en del aflysninger og forkortelser på grund af coronapandemien. I alle tilfælde er vi blevet kompenseret for de rettighedsomkostninger, vi har betalt. Det vil sige, at når vi ikke har fået den vare, vi har købt, har vi fået pengene tilbage," siger TV 2's sportschef, Frederik Lauesen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs