MediaWatch

Radio- og tv-nævnet blåstempler TV 2 Regionernes public service-indsats i 2019

Der var ikke en finger at sætte på den public service, som de otte TV 2 Regioner leverede sidste år, lyder det i en udtalelse fra Radio- og tv-nævnet.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

De otte TV 2 Regioner rundt om i landet levede i 2019 op til de krav, som bliver stillet til dem i public service-kontrakterne. Sådan lyder konklusionen fra Radio- og tv-nævnet i den årlige udtalelse om regionalstationernes virke.

"På baggrund af sin gennemgang af de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2019 finder Radio- og tv-nævnet, at de otte regionale TV 2-virksomheder opfylder deres respektive public service-kontrakters forpligtelser," skriver Radio- og tv-nævnet i sin udtalelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs