MediaWatch

DR haltede langt efter krav om filmstøtte i 2019

Tre spillefilm gav DR støtte til i 2019, og det er 11 færre, end huset er forpligtet til at støtte gennemsnitligt ifølge public service-kontrakten. Omlægning af støtteordningen er en del af forklaringen, lyder det fra DR.

DR skal yde støtte til flere spillefilm for at leve op til kravene i public service-kontrakten. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

DR skal sætte mere fart på støtten til danske filmproduktioner de kommende år for at leve op til forpligtelserne over for ejeren i Kulturministeriet, viser DR's public service-redegørelse.

14 spillefilm skal DR støtte årligt i gennemsnit i perioden 2019-2023. Det er et af den stribe af krav, som DR skal leve op til, og som er fastlagt i DR's public service-kontrakt for den femårige periode.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs