MediaWatch

Bo Lidegaard bliver vært på Europa-programmer på DK4

En ny programserie på DK4 sætter fokus på, hvilken rolle Europa skal have i verden med historiker, forfatter og tidligere chefredaktør på Politiken Bo Lidegaard som vært.

DK4 har hyret historiker og tidl. chefredaktør for Politiken Bo Lidegaard til programrække om Europa | Foto: Anders Rye Skjoldjensen

DK4 skruer med støtte fra Europa-Nævnet op for EU-stoffet og går i slutningen af november i luften med en programserie i otte dele om "Europa i en verden i opbrud".

Vært for programmerne bliver historiker, forfatter og tidligere chefredaktør på Politiken Bo Lidegaard, der bl.a. vil sætte fokus på techkoncernernes fremfærd, coronapandemien, Kina og det amerikanske præsidentvalg vil ændre Europas rolle og identet. Blandt gæsterne vil bl.a. være EU-kommissær Margrethe Vestager, flere politikere og partiledere samt chefredaktører for Information, Rune Lykkeberg og Altingets Jakob Nielsen.

"Det går stærkt i Europa og i verden omkring os. 2020 har kun gjort forandringerne endnu vildere og perspektiverne endnu mere åbne. Hvad skal vi tro, tænke og håbe om de store spørgsmål for EU og for Danmarks stilling i Europa? Det får vi kloge menneskers bud på, så vi selv kan tænke med," udtaler Bo Lidegaard i meddelelsen.

Ifølge ejer og grundlægger af DK4, Stig H. Hasner, ligger programrækken i forlængelse af ambitionerne om at tilbyde EU-oplysning og debat.

Mere fra MediaWatch

Nent køber rettigheder til kvindefodbold i flere lande

Fodboldligaer for kvinder i bl.a. England, Tyskland og Danmark bliver bredt ud af Nordic Entertainment Group i ni lande som led i ny rettighedsaftale. Alle kampe fra den danske kvindeliga bliver fra næste sæson vist på Viaplay.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs