MediaWatch

Lydbogstjeneste henter nye millioner og fortsætter ekspansion i Europa

Det er lykkedes for den svenske bogstreamingtjeneste Nextory at hente ny kapital, som bl.a. gør det muligt at fremskynde processen med udvidelse i Europa, lyder det fra direktør.

Foto: PR/Nextory

Bogstreamingtjenesten Nextory, der har svenske rødder, henter 165 mio. svenske kroner svarende til godt 120 mio. kr. og sikrer dermed væksten og udbredelsen i Europa. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har haft en fantastisk vækst på alle vores markeder, og derfor har vi besluttet at rejse flere midler for at fremskynde væksten endnu mere. De nye midler vil primært blive brugt til at opskalere vores globale ekspansion, men også til udvikling og innovation i vores app," siger stifter og adm. direktør, Shadi Bitar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs