MediaWatch

Kulturminister inddrager regionalstationer i redegørelse om aflønning af tv-værter

TV 2 Regionerne er også blevet bedt om en redegørelse for aflønningen af mandlige og kvindelige værter af kulturminister Joy Mogensen (S), efter tv-værten Sofie Linde satte fokus på ligeløn i tv-branchen.

Joy Mogensen har bedt public service-stationerne DR, TV 2 og også TV 2 Regionerne om at redegøre for, hvordan de aflønner mandlige og kvindelige tv-værter | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kulturminister Joy Mogensen (S) har udvidet redegørelsen for lønforholdene blandt mandlige og kvindelige tv-værter til  TV 2 Regionerne. Det bekræfter Kulturministeriet og ordførende direktør for TV 2 Regionerne, Lone Sunesen, der også er direktør for regionalstationen TV Midtvest.

"Stationernes bestyrelsesformænd har modtaget en mail fra Kulturministeriet, hvor hver enkelt regionalstation er blevet givet muligheden for at redegøre for aflønningen af værter," siger Lone Sunesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs