MediaWatch

Yousee fjerner kanaler og hæver prisen for over en millioner kunder

Dyrere tv-kanaler sender Yousee ud i prisstigninger for sine tv-pakker over en bred kam. Største prishop bliver for Bland Selv-kunderne.

Priserne for tv-kanalerne er steget, derfor hæver Yousee nu priserne for sine tv-pakker, fortæller Jacob Mortensen, direktør i Yousee, | Foto: PR/TDC

Der er udsigt til prisstigninger for over en million husstande, når Yousee onsdag begynder at informere sine tv-kunder om en forhøjelse af priserne for både både sine tv-pakker og Bland Selv-løsning. Det skriver B.T.

Konkret stiger grundpakken med 10 kr., mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kr. om måneden. Bland Selv-pakkerne stiger med mellem 20 og 40 kr. om måneden. Samtidig bliver det ikke længere muligt at høre radio via tv-pakken, ligesom Ekstrakanalen og Disney XD forsvinder - sidstnævnte erstattes af Nick Toons i fuldpakken.

"De her stigninger er udtryk for, at det er blevet dyrere for os at have de her tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor stiger priserne," siger Jacob Mortensen, direktør i Yousee, til B.T.

Prisreguleringen sker, kort efter Yousee i slutningen af september lancerede en ny - billigere - digital tv-tjeneste Youtv, der er løsrevet fra Yousees traditionelle kabel-distribution og samler tv-kanaler og streamingtjenester. Produktet kræver internetforbindelse og en Youtv-app, og lanceringen fandt sted 22. september

Yousee lancerer nyt digitalt tv-produkt i næste uge

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs