MediaWatch

Yousee fjerner kanaler og hæver prisen for over en millioner kunder

Dyrere tv-kanaler sender Yousee ud i prisstigninger for sine tv-pakker over en bred kam. Største prishop bliver for Bland Selv-kunderne.

Priserne for tv-kanalerne er steget, derfor hæver Yousee nu priserne for sine tv-pakker, fortæller Jacob Mortensen, direktør i Yousee, | Foto: PR/TDC

Der er udsigt til prisstigninger for over en million husstande, når Yousee onsdag begynder at informere sine tv-kunder om en forhøjelse af priserne for både både sine tv-pakker og Bland Selv-løsning. Det skriver B.T.

Konkret stiger grundpakken med 10 kr., mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kr. om måneden. Bland Selv-pakkerne stiger med mellem 20 og 40 kr. om måneden. Samtidig bliver det ikke længere muligt at høre radio via tv-pakken, ligesom Ekstrakanalen og Disney XD forsvinder - sidstnævnte erstattes af Nick Toons i fuldpakken.

"De her stigninger er udtryk for, at det er blevet dyrere for os at have de her tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor stiger priserne," siger Jacob Mortensen, direktør i Yousee, til B.T.

Prisreguleringen sker, kort efter Yousee i slutningen af september lancerede en ny - billigere - digital tv-tjeneste Youtv, der er løsrevet fra Yousees traditionelle kabel-distribution og samler tv-kanaler og streamingtjenester. Produktet kræver internetforbindelse og en Youtv-app, og lanceringen fandt sted 22. september

Yousee lancerer nyt digitalt tv-produkt i næste uge

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs